Antena 3 CNN Show Tabloid Cove și Oana Zăvoranu, față în față la 10 ani de când s-au iubit. “Mai știi când te-am bătut?”

Cove și Oana Zăvoranu, față în față la 10 ani de când s-au iubit. “Mai știi când te-am bătut?”

Cove și Oana Zăvoranu, față în față la 10 ani de când s-au iubit. “Mai știi când te-am bătut?”
Sursa foto: Foto: Facebook/Oana Zavoranu
09 Mar 2017   •   20:49

Cove și Oana Zăvoranu, față în față la 10 ani de când s-au iubit. Vedeta, care face parte dintre concurenții de la Uite cine dansează, a fost invitată la emisiunea prezentată de fostul ei iubit.

Se întâmpla pe vremea  când Cove era asistentul Andreei Marin la „Surprize, Surprize” iar Oana Zăvoranu îi era colegă la TVR. Oana  a făcut câteva dezvăluiri picante. Elegant și respectuos, realizatorul tv și-a așteptat în emisiune,  fosta iubită, cu un buchet de flori.

„Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu. Mai ții minte când am venit la tine la apartament și te-am bătut? Că eu credeam că ești cu una. Am vrut să-l bat. Când a scăpat și a fugit, păi a fugit, nene! (…) Relația noastră nu a fost deloc tocată. Au uitat-o ăștia. Noi am avut o relație foarte frumoasă, intensă, dar pe vremea aia nu era paparazzeala de acum. Să știi că l-am urmărit și mă bucur din tot sufletul că am văzut că e fericit, că are niște copii frumoși, că i-a venit mintea la cap; mi-a venit și mie. Am cel mai frumos bărbat, mai scump și mai iubitor și sunt îndrăgostită până peste urechi”, a spus Oana  Zăvoranu, potrivit Libertatea.

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close