Antena 3 CNN Show Tabloid Cristina Cioran, mesaj tulburător după ce a vizitat litoralul românesc: „Marea mea frumoasă ...wc public și groapa de gunoi”

Cristina Cioran, mesaj tulburător după ce a vizitat litoralul românesc: „Marea mea frumoasă ...wc public și groapa de gunoi”

Cristina Cioran, mesaj tulburător după ce a vizitat litoralul românesc: „Marea mea frumoasă ...wc public și groapa de gunoi”
Sursa foto: Foto: Cristina Cioran/Facebook
29 Aug 2017   •   10:39

Cristina Cioran și-a petrecut vacanța pe litoralul românesc și a fost extrem de dezamăgită de mizeria care a întâmpinat-o pe o plajă cunoscută din Constanța.

”Dezolant… pe langa acest depozit de gunoaie care incepe de la scarile care duc la plaja si pana la apa, nu gasesti n icio toaleta publica. De ce? pentru ca toata lumea face pipi in mare”, a scris Cristina Cioran, pe Facebook.

”Marea Neagra, marea mea frumoasa ...wc public si groapa de gunoi... am fost ieri pe plaja 3 papuci in Constanta si m-a socat sa vad mizeria, gunoaiele si chistoacele de pe plaja. mi se pare rusinos si jenant ca dupa ce dai 15 lei pe un sezlong sa vrei sa stai in propria mizerie: mucuri de tigara peste tot pe plaja, pungi, pet-uri, resturi alimentare. de ce? pentru ca nu se dau amenzi… din cate stiu, legea spune ca tu, agent comercial, ai obligatia sa cureti si sa aduni gunoiul de pe plaja. se intampla asta? nu! dimpotriva. dezolant… pe langa acest depozit de gunoaie care incepe de la scarile care duc la plaja si pana la apa, nu gasesti n icio toaleta publica. de ce? pentru ca toata lumea face pipi in mare. astfel, Marea Neagra, a ajuns acest veceu public pentru aceste zeci de mii de turisti. recunosc faptul ca atunci cand merg sa ma scald, incerc sa intru in apa unde nu este atat de multa lume pentru ca traiesc cu impresia ca intru peste ei in buda… asta-I Romania! si asta de ce? pentru ca nu se dau amenzi! sa I usture fratioare, sa le faca concediul mai frumos! este inadmisibil pentru o tara civilizata asa ceva!”, a scris Cristina Cioran, pe Facebook.

 

 

 

×
Subiecte în articol: litoralul romanesc plaja
Parteneri
Un nou ciclon mediteranean face ravagii în România
x close