Antena 3 CNN Show Tabloid Nu-și mai poate ține nervii în frâu! Valentina Pelinel, în pragul unei crize de isterie

Nu-și mai poate ține nervii în frâu! Valentina Pelinel, în pragul unei crize de isterie

Nu-și mai poate ține nervii în frâu! Valentina Pelinel, în pragul unei crize de isterie
15 Mar 2016   •   09:16

Ajunsă cu bine și… cu doar 10 kg luate în a șaptea lună de sarcină, Valentina Pelinel începe să resimtă acum efectele mai puțin plăcute ale maternității.

Prezentă la un eveniment monden la care a fost cap de afiș, fostul model a avut o ieșire care i-a lăsat mască pe cei din jur. Aparent calmă, Valentina a zâmbit frumos tuturor și când desfășurarea întrunirii s-a mai așezat, s-a retras la o masă să bea ceva. Nu alcool, evident, căci este pe cale să devină mamă. Și, în timp ce se hidrata, starea de spirit i s-a schimbat brusc, scrie Libertatea.

Prezența discretă a unui fotograf care încerca să obțină câteva cadre bune cu ea aproape că a scos-o din minți. Evident înfuriată, blonda s-a rățoit la el imputându-i că nu se mai satură să o pozeze. Și l-a apostrofat așa minute în șir deși el făcea exact ce avea de făcut – o fotografia, iar ea se afla acolo fix pentru asta, o manevră clasică de mediatizare a evenimentului. ”Eu înțeleg că-mi faci o poză, dar câte?! Nu te mai saturi???”, a tot insistat ea, tăindu-i fotografului tot elanul.

Se pare însă că, la un moment dat, Pelinel a realizat că n-a avut tocmai reacția potrivită și a înmuiat brusc tonul, explicându-i ”victimei” sale că, de o vreme, a deveni foarte irascibilă. ”Din cauza hormonilor”, a punctat ea. Și, da, acesta este un efect frecvent în perioada sarcinii.

×
Subiecte în articol: Valentina Pelinel
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close