Antena 3 CNN Show Tabloid Delia luptă să păstreze un secret. Ce ascunde artista

Delia luptă să păstreze un secret. Ce ascunde artista

Delia luptă să păstreze un secret. Ce ascunde artista
31 Mar 2016   •   08:19

Delia Matache a intrat în febra pregătirilor pentru cele două spectacole de la Sala Palatului, iar scena a fost transformată într-un adevărat șantier, scrie Libertatea.

Mult a fost, puțin a mai rămas! Delia și echipa sa numără zilele care-i mai despart de spectacolul de la Sala Palatului. E sold-out pentru ambele show-uri de câteva săptămâni, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Sala Palatului a fost transformată într-un adevărat șantier, al cărui șef de lucrări este chiar soțul artistei, Răzvan Munteanu. Asta pentru că acum se montează scena și se dau ultimele indicații pentru ca totul să funcționeze ca la carte.

Echipamentele, recuzita, toate cele necesare au venit tocmai din Olanda, și abia au încăput în nouă camioane!  Tehnologia de pe scenă și efectele 3D, de ultima generație, vor fi o premieră în România!

În ceea ce-o privește pe protagonista ”Deliria”, ei bine, artista repetă de zor, a scos din buzunar o sumă frumușică pentru a închiria Sala Palatului cu câteva zile înainte și face tot posibilul ca nicio informație din interior să nu fie dată publicității.

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close