Antena 3 CNN Show Tabloid Detalii șocante ies la iveală despre viața Monicăi Gabor în SUA

Detalii șocante ies la iveală despre viața Monicăi Gabor în SUA

Detalii șocante ies la iveală despre viața Monicăi Gabor în SUA
Sursa foto: foto: cancan.ro
19 Mai 2016   •   01:08

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, părea să ducă o viață de vis, peste Ocean, în compania unui miliaredar misterios, Mr. Pink. Adevărul însă, este cu totul și cu totul altul, Spynews.ro aflând, în exclusvitate, adevărul despre viața fostei dive.

Astfel, conform unor surse demne de încredere, Monica Gabor este, în aceste momente, într-o depresie cruntă, fosta ”scorpie de la Izvorani” fiind, pare-se, într-o situație din care nu mai poate ieși. Insomiile cumplite de care suferă, disperarea pe care o simte din cauza faptului că nu se simte apreciată, și incapacitatea ei de a se liniști par să fie problemele de care, acum, nu mai poate scăpa.

Acesta, se pare, este și motivul pentru care caută, disperată, ajutor de specialitate. Astfel, pentru a reuși să doarmă și pentru ca dimineața să fie într-o formă psiuhică care să îi permită să mai treacă peste o zi, Monica Gabor, au dezvăluit sursele Spynews, studiază intens autohipnoza nocturnă și cum să își ”implementeze” în minte gânduri pozitive pentru următoarea zi.

Mai mult decât atât, se pare că vedeta încearcă să își găsească liniștea în religia buddhistă și meditațiile ei, ea studiind din plin învățăturile unor preoți ai acestei religii.

În altă ordine de idei, se pare că nici relația pe care o are cu misteriosul om de afaceri de origine chineză, Mr. Pink, nu este una prea ”roză”. Mai exact, de ceva vreme încoace, Monica Gabor este ”afundată” în studiul cursurilor cu privire la relațiile personale și de dragoste.

Astfel, se pare că ea studiază din greu cum să îl atragă și mai mult pe Mr. Pink, să își păstreze greu încercata relație de cuplu cu miliardarul misterios care o ține în Statele Unite și să reușească să îl facă pe acesta să îi acorde mai multă atenție. Mai mult decât atât, din cărțile studiate de ea, pe lângă dezvoltarea ei ca femeie în direcția creșterii atractivității, apar și lecții de yoga care să ”activeze” în special una dintre chakrele care, spun specialiștii, stimulează viața de cuplu, și anume, cea sacrală.

×
Subiecte în articol: monica gabor
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close