Antena 3 CNN Show Tabloid Drama actriței care a interpretat-o pe Geta din „Liceenii”. Cum arată acum, la 31 de ani de la filmări

Drama actriței care a interpretat-o pe Geta din „Liceenii”. Cum arată acum, la 31 de ani de la filmări

Drama actriței care a interpretat-o pe Geta din „Liceenii”. Cum arată acum, la 31 de ani de la filmări
11 Sep 2017   •   16:33

Cesonia Postelnicu, cunoscuta drept „Geta din Liceenii”, a facut un rol de senzatie in urma cu mai bine de 29 de ani.

La 49 de ani, „Geta” nu a renuntat la pasiunea sa pentru actorie si isi joaca piesele la Teatrul National din Bucuresti, potrivit Fanatik.ro.

Chiar daca pe plan profesional se poate lauda ca are un real succes, artista nu poate spune acelasi lucru si la capitolul „viata personala”, din cauza ca in 2005 a fost parasita de barbatul cu care credea ca o sa-si petreaca restul vietii.

Totodata, separarea celor doi a mai venit cu o veste proasta pentru actrita si anume decizia propriului copil de a sta impreuna cu tatal sau.

Cesonia Postelnicu a fost considerata drept cel mai simpatic personaj din seria „Liceenii”, dar in momentul de fata este total schimbata. Cesonia Postelnicu s-a nascut la 10 martie 1968, in Bacau. A fost de mica pasionata de cinematografie si de teatru, fiind fiica unui cuplu de actori: Sorin Postelnicu si Rodica Muresan.

In filmul „Liceenii” era iubita lui Ionica, dar in realitate avea o relatie cu colegul ei de platou, Stefan Banica Jr. Legatura dintre cei doi a inceput in 1987 si a fost tinuta mult timp ascunsa si nu a fost confirmata de nici unul dintre cei doi protagonisti.

Vezi GALERIA FOTO.

×
Subiecte în articol: liceeni
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close