Antena 3 CNN Show Tabloid Confesiunea cutremurătoare a lui Cabral. Drama neştiută din viaţa sa

Confesiunea cutremurătoare a lui Cabral. Drama neştiută din viaţa sa

Confesiunea cutremurătoare a lui Cabral. Drama neştiută din viaţa sa
Sursa foto: Foto:facebook.com/cabralibacka/
17 Dec 2016   •   16:17

Cabral a fost părăsit de tatăl biologic la câteva luni după naştere. Spre norocul lui, "a deschis ochii" pe tatăl român, Mircea Boldea, care i-a devenit soţ mamei lui şi care l-a crescut ca pe propriul copil, potrivit Libertatea.

Vedeta a povestit pe blogul personal, în urmă cu ceva vreme, despre cum l-a cunoscut pe Alexandre Ibacka, cel al cărui nume îl poartă.

"Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate (...), s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo (...). Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar".

După alţi 15 ani, cei doi au vorbit la telefon, tatăl biologic dezvăluindu-i că are câţiva fraţi vitregi împrăştiaţi prin lume, iar în 2009, când Cabral avea 32 de ani, Alexandre Ibacka l-a anunţat că vrea să vină în vizită, dar... n-a mai venit. Prezentatorul a bifat o nouă dezamăgire, a trecut peste ea, iar în 2011, când s-a însurat cu Andreea, l-a chemat la nunta lui, cu tot clanul "din dotare".

"Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (...). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea", s-a confesat Cabral.

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close