Antena 3 CNN Show Tabloid Fiica şi mama lui Whitney Houston vor apărea într-un serial televizat

Fiica şi mama lui Whitney Houston vor apărea într-un serial televizat

Fiica şi mama lui Whitney Houston vor apărea într-un serial televizat
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
12 Mai 2012   •   12:56

Fiica şi mama cântăreţei Whitney Houston vor apărea pe micile ecrane nord-americane într-un serial ce prezintă eforturile depuse de membrii familiei Houston în încercarea lor de a depăşi acest moment dificil din vieţile lor, după tragica dispariţie a artistei, decedată la începutul anului.
   
Reprezentanţii televiziunii Lifetime au anunţat, vineri, că Bobbi Kristina Brown - fiica în vârstă de 19 ani a cântăreţei -, mama acesteia, Cissy, fratele ei Gary şi cumnata ei Pat Houston vor apărea cu toţii în acest reality-show, care va fi difuzat pe micile ecrane în a doua jumătate a acestui an, informează Reuters.
   
Emisiunea "The Houston Family Chronicles", realizată sub forma unui serial documentar, va prezenta eforturile depuse de Pat şi Gary Houston, "care se confruntă cu cea mai mare provocare din vieţile lor, aceea de a o sprijini pe Bobbi Kristina, într-o perioadă în care ea este nevoită să înfrunte lumea de una singură, fără ajutorul persoanei pe care se baza cel mai mult, mama ei", au precizat reprezentanţii televiziunii Lifetime.
   
Bobbi Kristina este singurul copil al cântăreţei Whitney Houston cu fostul ei soţ Bobby Brown şi a fost spitalizată deja de două ori din cauza unor crize de anxietate, după ce mama ei a fost descoperită decedată în camera ei de hotel, în Beverly Hills, în luna februarie. De atunci, ea locuieşte cu Pat şi Gary Houston.
   
Whitney Houston a fost găsită moartă, la vârsta de 48 de ani, în cada camerei sale de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie, cu o zi înainte de decernarea premiilor Grammy. În raportul medico-legal a fost consemnat faptul că artista a murit prin înec accidental, la producerea decesului contribuind consumul de cocaină şi problemele sale cardiace. Artista americană s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de cocaină şi alte droguri.

×
Subiecte în articol: serial televiziune
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close