Antena 3 CNN Show Tabloid Ghinion după ghinion pentru o vedetă de televiziune. A fost călcată de autobuz și acum cineva încearcă să-i spargă...

Ghinion după ghinion pentru o vedetă de televiziune. A fost călcată de autobuz și acum cineva încearcă să-i spargă...

Ghinion după ghinion pentru o vedetă de televiziune. A fost călcată de autobuz și acum cineva încearcă să-i spargă...
Sursa foto: Foto: facebook
15 Feb 2016   •   15:40

Este frumoasă, râvnită de foarte multţi bărbaţi, cu o carieră în plină ascensiune, dar se pare că ghimioanele se ţin lanţ de ea. După ce a fost lovită de autobuz, şi-a încuiat cheile maşinii în interior, fără să o mai poată deschide, se pare că acum a dat de încă o problemă.

Elena Marin, frumoasa asistentă a lui Mihai Morar, trece de câteva luni printr-o perioadă destul de dificilă, ghinioanele ţinându-se lanţ de ea. "Mi s-a spus că sunt o şoferiţă foarte bună. Nu sunt supărată, sunt doar foarte nervoasă pentru că în ultima perioadă s-au întâmplat foarte multe evenimente foarte neplăcute pentru mine, în special legate de această maşină", a spus Elena Marin, la ultima păţanie.

Când credea că nimic nu i se mai poate întâmpla, focoasa roşcată a păţit-o din nou, doar că de data aceasta nu a mai fost vorba despre maşina ei, ci despre pagina ei de socializare, pe care se pare că cineva încearcă să i-o spargă. „Cineva încearcă de azi dimineaţă să îmi spargă parola de facebook. A încercat deja de cinci ori până acum”, a spus Elena Marin, potrivit Spy News.

×
Subiecte în articol: vedeta
Parteneri
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie
x close