Antena 3 CNN Show Tabloid Imagine rară cu Ilie Năstase. A fost fotografiat alături de fiica sa secretă - FOTO

Imagine rară cu Ilie Năstase. A fost fotografiat alături de fiica sa secretă - FOTO

Imagine rară cu Ilie Năstase. A fost fotografiat alături de fiica sa secretă - FOTO
Sursa foto: foto: Agerpres
28 Dec 2016   •   09:00

Ilie Năstase a trecut cu bine de obstacolele din căsnicie, după ce Brigitte îl acuzase că l-a înşelat cu o altă femeie, iar acum încearcă să-şi strângă familia de sărbători. Fiica lui din prima căsnicie a venit în România să-l vadă, iar tatăl ei i-a dedicat timpul său liber, însoţind-o la mall, scrie Cancan.

Nathalie are 41 de ani şi este primul din cei cinci copii ai lui Năstase. El a fost căsătorit cu mama ei, manechinul belgian Dominique Grazia, în anii 70, iar în 1975 s-a născut fiica lui. Fostul tenismen român a divorţat însă de Dominique trei ani mai târziu, dar a păstrat legătura cu ea, cel puţin de sărbători. Nathalie s-a stabilit în Canada, unde a avut un restaurant.

Iată că fiica l-a vizitat la Bucureşti, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, iar Ilie Năstase şi-a luat în serios rolul de tată (căci tot tată rămâne, chiar dacă copilul lui are 41 de ani) şi a însoţit-o pe fiica lui oriunde a vrut să meargă. Nathalie a vrut însă...la mall, aşa că dorinţa i-a fost îndeplinită într-un centru comercial din nordul Capitalei.

FOTO, AICI.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close