Antena 3 CNN Show Tabloid INCREDIBIL! Cel mai sexy actor de la Hollywood a ajuns să arate ca un boschetar

INCREDIBIL! Cel mai sexy actor de la Hollywood a ajuns să arate ca un boschetar

INCREDIBIL! Cel mai sexy actor de la Hollywood a ajuns să arate ca un boschetar
Sursa foto: Foto: Daily Mail
28 Aug 2012   •   20:23

Avea un corp de invidiat, iar ochii şi accentul lui înnebuneau orice femeie. Acum, e de nerecunoscut: barbă de boschetar, haine largi si multe, multe kilograme în plus. Unde este imaginea ta de cuceritor, Russell Crowe?



 Russell Crowe a căzut pradă fast-food-ului. Deşi s-a îngrăşat şocant de mult, actorul nu se sfieşte să mănânce meniuri hipercalorice, cu hamburgeri, cartofi prăjiţi şi sucuri acidulate. Ex-simbolul Hollywood-ului a fost surprins de paparazzi americani cum încerca să se ascundă, pentru a-şi înfuleca, la propriu, prânzul care contribuie la creşterea lui în greutate.

După ce a jucat in "Gladiatorul", Russell Crowe a cucerit rapid publicul feminin şi nu a durat mult pana sa fie numit "cel mai sexy actor de la Hollywood". Dar, chiar dacă gurile rele îl judecă, actorul în vârstă de 48 de ani, tată a doi copii, face antrenamente intense la sala şi se afla sub un plan de dietă strict, bazat pe proteine. Scena cu hamburgerul poate fi considerată... o mică escapadă nevinovată, scrie Daily Mail.

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close