Antena 3 CNN Show Tabloid Iubita secretă a lui Mihai Albu. ”Suntem încă în tatonări”

Iubita secretă a lui Mihai Albu. ”Suntem încă în tatonări”

Iubita secretă a lui Mihai Albu. ”Suntem încă în tatonări”
Sursa foto: Foto: Mihai Albu.Facebook
08 Dec 2016   •   19:46

A divorțat de Iulia Albu, iar de atunci Mihai Albu duce o viață intimă extrem de discretă, preferând să nu apară în fața camrelor de luat vederi alături de vreo altă femeie. Chiar dacă, recunoaște el, aceasta există, cei doi având o relație care, spre el, se va transforma într-una extrem de serioasă.

”Da, am o relație. Ea nu este persoană publică, nici măcar nu este cetățean român. Am preferat să fim mai discreți pentru a ne proteja relația”, explică Mihai Albu.

Cu toate acestea, recunoaște designerul, între el și respectiva femeie, relația este destul de puternică deja. ”Chiar dacă suntem încă în tatonări și așteptăm să trecem proba timpului, sper că se va transforma în ceva frumos. E normal să sper asta. Când vom fi pregătiți, amândioi, să ne asumăm relația, nu ne vom mai ascunde și vom apărea, împreună, în public, să vorbim despre noi. Atracție există, trebuie doar să avem răbdare să vedem ce ne va rezerva viitorul. Nu pot vorbi acum despre viitor, nu îmi pot permite, dar voi avea răbdare și, dacă ne ajută Dumnezeu, vom fi împreună pentru o perioadă lungă”, a mai spus celebrul designer.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close