Antena 3 CNN Show Tabloid Cristian Boureanu, agresiv inclusiv cu iubita lui de 20 de ani? Acuzații grave la adresa fostului politician

Cristian Boureanu, agresiv inclusiv cu iubita lui de 20 de ani? Acuzații grave la adresa fostului politician

Cristian Boureanu, agresiv inclusiv cu iubita lui de 20 de ani? Acuzații grave la adresa fostului politician
Sursa foto: Foto: Laura Dinca/Facebook
20 Sep 2016   •   11:56

Scandalul iscat între Cristian Boureanu şi fiica lui, Ioana, care l-a acuzat că a bătut-o, scoate la lumină secrete de familie tenebroase. Gura lumii spune că Ioana nu este singura agresată de fostul politician, dimpotrivă. Se pare că Boureanu a fost agresiv cu toate femeile din viaţa lui, inclusiv cu Laura, actuala lui parteneră.

"În scandalul din familia Boureanu au fost implicaţi mai nou şi cei de la Protecţia Copilului. Pentru că Ioana s-a mutat la mama ei, ancheta a început de acolo, unde autorităţile vor lua declaraţii de la apropiaţi. Apoi, se vor muta, evident, la casa lui Cristian Boureanu. Se vor aduna informaţii de la rude, de la prieteni, de la vecini despre comportamentul tatălui, apoi dosarul va fi dus la Poliţie. De asemena, există zvonuri conform cărora Cristian Boureanu ar fi fost agresiv cu toate femeile din viaţa lui, inclusiv cu Laura cu care trăieşte o poveste de dragoste de mai bine de doi ani", a declarat reportetul Antena Stars la "Star Matinal".

Cristian Boureanu este un fost politician român. A fost căsătorit cu Valentina Pelinel, dar au divorţat în 2014. De aproape doi ani politicianul formează un cuplu cu Laura Dincă.

Sursa: Antena Stars

×
Subiecte în articol: cristian boureanu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close