Antena 3 CNN Show Tabloid "M-am culcat cu bărbaţi, dar sunt heterosexual! Cea mai penibilă declaraţie a unui sportiv celebru

"M-am culcat cu bărbaţi, dar sunt heterosexual! Cea mai penibilă declaraţie a unui sportiv celebru

"M-am culcat cu bărbaţi, dar sunt heterosexual! Cea mai penibilă declaraţie a unui sportiv celebru
20 Noi 2012   •   21:21

Credeam că drama dintre Alex Reid şi Chantelle s-a stins după implicarea poliţiei în relaţia lor, scrie mirror.co.uk.

Apoi au mai avut o izbucnire în momentul în care Chantelle l-a acuzat pe Alex că a transformat casa lor într-o temniţă sexuală şi a contactat bărbaţi pentru sex.

Deci, este caracteristic faptul că atunci când toată lumea uitase de ei, Alex face dezvăluiri uimitoare în revista Now.

Da, s-a culcat cu prostituate. Sigur, s-a culcat şi cu bărbaţi, dar Chantelle ştie tot.

"Am fost vânat de toată lumea. Nu sunt o persoană cu comportament deviant, sunt un om bun. Cele două femei cu care am avut relaţii au transformat chestiunile private în arme pe care le-au întors împotriva mea. Chantelles m-a acuzat public că am înşelat-o atât cu bărbaţi, cât şi cu femei. Vreau ca totul să fie foarte clar. Ce am făcut în trecut a rămas în trecut. Din clipa în care am cunoscut-o pe Chantelle, am iubit-o şi nu am înşelat-o", a declarat Reid.

"M-am descris odată ca un om care încearcă totul în sex. Dar am spus că sunt heterosexual, căruia îi plac perversităţile. Categoric sunt foarte eliberat sexual şi deschis. Dar Chantelle ştia asta înainte de a fi împreună. I-am spus că am experimentat sexual cu tot felul de ciudăţenii şi lucruri minunate şi am încercat practic orice. După părerea mea, cred că ea ştia totul, aşa că ce spune acum nu are sens. M-am culcat şi cu prostituate, dar cu mult timp înainte. Mulţi bărbaţi fac asta. Am un trecut variat şi nostim. M-am bucurat de diferite lucruri", a mai spus sportivul.

"Cum să transform casa într-o temniţă sexuală? Dacă aş face asta, m-ar pune pe un post TV. De când câteva jucării sexuale şi câteva filme porno transformă o casă într-o temniţă sexuală"?



×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close