Antena 3 CNN Show Tabloid Mărturisire emoționantă a lui Virgil Ianțu: Nu mi-am dorit niciodată să stau alături de o femeie sau să am un copil

Mărturisire emoționantă a lui Virgil Ianțu: Nu mi-am dorit niciodată să stau alături de o femeie sau să am un copil

Mărturisire emoționantă a lui Virgil Ianțu: Nu mi-am dorit niciodată să stau alături de o femeie sau să am un copil
17 Feb 2017   •   21:55

Virgil Ianţu nu are soţie sau copil, dar a mărturisit că nici nu şi-a dorit asta vreodată. Vedeta a dezvăluit că ar dori să se întoarcă în televiziune, dar nu oricum, potrivit CanCan.

"Eu n-am fost nicicum, nu mi-am dorit niciodată să stau alături de o femeie sau să am un copil, nu mi-am propus asta", a dezvăluit Virgil Ianţu într-o emisiune TV.

Legat de o întoarcere în televiziune, Virgil Ianţu nu ar refuza acest lucru, ba chiar şi l-ar dori, dar nu oricum. "M-am gândit şi la ce fac eu greşit, am încercat să văd ce fac eu greşit, nu e bine să dăm întotdeauna vina pe alţii. Se poate să fie şi vina conjuncturii, se poate să fie şi alţii vinovaţi, trebuie să facem o analiză superobiectivă, deşi e greu. Nu renunţ la televiziune, îmi doresc să revin, aş putea face lucruri foarte faine, dar iarăşi, în mod natural, dacă se întâmplă", a precizat Virgil Ianţu.  

×
Subiecte în articol: sotie copil
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close