Antena 3 CNN Show Tabloid Mesajul emoţionant scris pe crucea Ionelei Prodan de fiicele sale

Mesajul emoţionant scris pe crucea Ionelei Prodan de fiicele sale

Mesajul emoţionant scris pe crucea Ionelei Prodan de fiicele sale
18 Apr 2018   •   17:21

Ionela Prodan va fi înmormântată joi, la cimitirul Bellu. Trupul neînsufleţit al artistei de muzică populară a fost depus la capela de la cimitirul Bellu, acolo unde fanii şi apropiaţii regretatei cântăreţe pot merge pentru a-şi lua rămas bun de la ea.

Anamaria Prodan s-a ocupat de toate detaliile, inclusiv de locul de veci al mamei sale şi împreună cu sora sa au scris pe curcea de marmură neagră un mesaj încărcat de emoţie.

 “Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate și o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor!" este scris pe crucea de marmură, potrivit spynews.ro.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close