Antena 3 CNN Show Tabloid Mihaela Borcea, cerută de soţie în văzul tuturor prietenilor! Cum arată pretendentul, mai tânăr cu 17 ani decât vedeta

Mihaela Borcea, cerută de soţie în văzul tuturor prietenilor! Cum arată pretendentul, mai tânăr cu 17 ani decât vedeta

Mihaela Borcea, cerută de soţie în văzul tuturor prietenilor! Cum arată pretendentul, mai tânăr cu 17 ani decât vedeta
Sursa foto: sursa foto: Facebook
22 Sep 2017   •   09:54

Surpriză în showbizul românesc! Mihaela Borcea a fost cerută în căsătorie de un bărbat musculos, care e luptător de arte marțiale şi are 29 de ani.

Eduard, un bărbat cu 17 ani mai tânăr decât Mihaela Borcea, şi-a făcut curaj şi i-a mărturisit public, pe o reţea de socializare, unde vedeta are mii de prieteni, că îşi doreşte enorm ca ea să devină soţia lui, scrie SpyNews.ro.

"Bună, Mihaela! Te admir de câțiva ani de zile și pot spune că sunt în stare de orice să fii soția mea! Caut relație serioasă, sunt tânăr, am 29 de ani, 1,83 metri, nu fumez, nu consum alcool, nu beau cafea, nu sunt și nu am fost căsătorit, nu am copii, știu să gătesc, spun poezii de dragoste, nu suport minciuna, știu cum să iubesc și să respect o femeie cu adevărat, sunt sportiv, luptător de arte marțiale, în prezent lucrez că bodyguard și sunt singur de câțiva ani. Aștept mesajul tău. Uite, îți trimit și două poze cu mine", a scris tânărul bărbatul îndrăgostit de Mihaela Borcea la o postare de-ale vedetei.

Deocamdată, fosta soţie a lui Cristi Borcea nu i-a dat niciun răspuns public.

×
Subiecte în articol: mihaela borcea
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close