Antena 3 CNN Show Tabloid Monica Bârlădeanu, pe urmele fostului iubit. Vezi cum valorifică "moștenirea" lui Bobby Păunescu

Monica Bârlădeanu, pe urmele fostului iubit. Vezi cum valorifică "moștenirea" lui Bobby Păunescu

Monica Bârlădeanu, pe urmele fostului iubit. Vezi cum valorifică "moștenirea" lui Bobby Păunescu
Sursa foto: Foto: Facebook/Monica Barladeanu
13 Apr 2016   •   08:40

După 8 ani de relație cu Bobby Păunescu, Monica Bârlădeanu a rămas nu doar cu amintiri frumoase, ci și cu mai multe cunoștințe în domeniul cinematografiei. Monica a trecut de la rolul de actriță, la cel de regizoare, meserie „furată” de la fostul ei partener, care are deja un palmares în acest domeniu, scrie Libertatea.

De curând, Monica Bârlădeanu a colaborat cu cântăreața Alexandra Ungureanu pentru cel mai recent proiect al ei și au filmat împreună clipul single-ului „Nopți și Zile”. Bârlădeanu a fost creative producer, iar ideea scenariului îi aparține în totalitate. Deoarece ambele sunt fascinate de America, fosta iubită a lui Bobby Păunescu a decis ca filmările să aibă loc chiar în SUA. Așa că pe timpul zilei filmprile s-au desfășurat pe ruta Pacific Coas Highway, celebra autostradă cu panorame incredibile care străjuiește coasta pacifică a Californiei, iar seara s-au mutat pe plajele pustii, în zona faimosului Bedford Boulevard.

Vezi aici videoclipul

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close