Antena 3 CNN Show Tabloid Monica Columbeanu, faţă în faţă cu partenerele de orgie ale soţului: Iri ar trebui să fie mai grijuliu (VIDEO)

Monica Columbeanu, faţă în faţă cu partenerele de orgie ale soţului: Iri ar trebui să fie mai grijuliu (VIDEO)

Monica Columbeanu, faţă în faţă cu partenerele de orgie ale soţului: Iri ar trebui să fie mai grijuliu (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
07 Oct 2010   •   18:48

Monica Columbeanu a vorbit, în cadrul emisiunii Acces Direct, despre scandalul iscat de imaginile apărute în presă care îl înfăţişează pe soţul ei , Irinel, în ipostaze erotice cu cele două blonde, chiar în vila de la Izvorani.

Diva a declarat că acesta nu este nici pe departe cel mai mare scandal prin care a trecut căsnicia ei, pe parcursul anilor şi că nu se poate împiedica de asemenea "accesorii", când are lucruri mult mai importante de făcut.

Moni a dezvăluit că nu a văzut filmarea apărută pe internet încă şi că Irinel i-ar fi dat "4 miliarde" de mesaje pentru a-i da explicaţii cu privire la înşelătorie, însă ea a fost mult prea ocupată a să-i răspundă la ele.

"Prioritatea numărul unu e fetiţa mea. Cum ar fi să mă împiedic de asemenea detalii? Căsnicia pentru mine înseamnă mult mai mult, iar fetiţa mea merită o familie." a declarat Monica pentru emisiunea Acces Direct.

Doamna Columbeanu a adăugat că nu ştie ce reacţie ar putea să aibă la acest imens scandal şi că tot ce poate să-i spună soţului ei este să fie mai precaut pe viitor.

"Tot ce pot să-i spun este să fie mai grijuliu. Altceva nu ştiu.(...) Nu sunt genu care să facă scandal. Cred că i sunt mult prea recunoscătoare pentru ce a făcut pentru mine." a spus Moni.

În continuare, Monica a fost confruntată, în direct, cu cele două blonde cu care Iri şi-a făcut de cap în acea noapte. În mod evident, discuţia a fost una aprinsă, care a pornit de la descrierea acelei nopţi incendiare de către cele două domnişoare.

Anca şi Flore au continuat relatarea referindu-se la Irinel ca la "crocodilul lor" şi spunând că miliardarul ar fi fost un gentleman la inceput, devenind nesimţit după.

Monica a râs ironic pe parcursul întregii discuţii şi a ţinut să le amintească mereu celor două fete care le este meseria şi statutul în viaţa bărbaţilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: monica columbeanu Irinel Columbeanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close