Antena 3 CNN Show Tabloid Noi detalii despre moartea lui Prince. Nu există semne de sinucidere și nici de traumatism

Noi detalii despre moartea lui Prince. Nu există semne de sinucidere și nici de traumatism

Noi detalii despre moartea lui Prince. Nu există semne de sinucidere și nici de traumatism
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de S.T.    |    23 Apr 2016   •   13:19

La circa 30 de ore de la anunțul morții lui Prince, la 57 de ani, cauzele morții rămân necunoscute fiindcă poliția nu a găsit semne de sinucidere și nici de traumatisme, relatează sâmbătă AFP.

„Nu avem niciun motiv să credem la ora actuală că este vorba de sinucidere, restul va fi lămurit în cadrul anchetei”, a declarat Jim Olson, șeriful comitatului Carver, întrebat despre eventualitatea unei crime la o conferință de presă susținută vineri. El a adăugat că nu există „niciun semn de traumatism”.

În jurul morții legendarului cântăreț pop au apărut zvonuri despre un posibil abuz de medicamente opiacee, însă purtătorul de cuvânt al biroului medicului legist, Martha Weaver, a afirmat că „în acest stadiu nu există nicio informație” despre o eventuală supradoză.

Corpul cântărețului a fost predat apropiaților după o autopsie de circa patru ore ale cărei rezultate urmează să fie făcute publice peste câteva zile sau săptămâni, a adăugat Weaver. Vor fi luate în considerare toate datele despre „trecutul medical și social” al lui Prince Rogers Nelson, au asigurat serviciile de medicină legală.

×
Subiecte în articol: prince sinucidere
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close