Antena 3 CNN Show Tabloid Nuntă anulată în showbiz! ”Miley e distrusă, dar și foarte nervoasă!"

Nuntă anulată în showbiz! ”Miley e distrusă, dar și foarte nervoasă!"

Nuntă anulată în showbiz! ”Miley e distrusă, dar și foarte nervoasă!"
Sursa foto: Foto: Facebook/Miley Cyrus
20 Mai 2016   •   23:39

Nunta lui Liam Hemsworth cu Miley Cyrus nu va mai avea loc, actorul părând a nu fi pregătit pentru căsnicie și, în plus, fiind convins că iubita lui nu este femeia vieții sale, relatează directmatin.fr.

După ce s-au despărțit în 2013, după câteva luni de relație, cei doi s-au împăcat în 2016. Se pare însă că actorul ar fi înșelat-o pe Miley Cyrus când aceasta se afla la New York pentru filmări la un serial realizat de Woody Allen pentru Amazon, dându-și seama că nu dorește să se căsătorească cu cântăreața.

"Atunci s-a hotărât să se despartă de ea cu câteva săptămâni înainte de nuntă", a afirmat o sursă în Life&Style.

"Miley este distrusă, dar și foarte nervoasă", adaugă sursa. Liam Hemsworth i-ar fi mărturisit totul logodnicei sale la sfârșitul lunii aprilie, spunându-i cum s-a dus să facă surf cu niște prieteni la Malibu, cum ar fi găsit acolo niște fete drăguțe, pe care le-au invitat să bea ceva împreună. Și de acolo lucrurile au luat-o razna.

Chiar dacă cei doi nu și-au oficializat despărțirea, Miley Cyrus a fost văzută fără inelul de logodnă în 10 mai, cel pe care și-l pusese din nou pe deget în ianuarie pentru a marca împăcarea.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close