Antena 3 CNN Show Tabloid O nouă lovitură pentru fondatorul Untold, după ce a mărturisit că este grav bolnav

O nouă lovitură pentru fondatorul Untold, după ce a mărturisit că este grav bolnav

O nouă lovitură pentru fondatorul Untold, după ce a mărturisit că este grav bolnav
Sursa foto: foto: Facebook
11 Oct 2017   •   12:09

În această vară, Sorin Gadola a dezvăluit că suferă de o boală îngrozitoare și, de aceea, a fost nevoit să renunțe partea sa din firma care a dezvoltat conceptul Untold.

Fostul acționar al Untold a fost implicat într-un grav accident de circulație, în urma căruia bolidul său de peste 150.000 de euro a fost făcut praf. Accidentul a avut loc în apropierea Aeroportului Internațional din Cluj-Napoca, scrie bugetul.ro.

Fiul milionarului clujean Ștefan Gadola s-a întors de la Barcelona și a fost așteptat la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” de un prieten, care a condus Mercedesul său.

Prietenul lui Gadola a urcat la volan, iar din cauza vitezei a intrat pe contrasesns și a lovit un taxi. De acolo, bolidul a ajuns într-o bancă, fiind proiectat, în cele din urmă, într-un gard. Șoferul taxiului a fost transportat de urgență la spital, acesta suferind răni grave.

Mașina făcută praf îi aparține lui Gadola, iar în urma testelor s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,12 mg / litru alcool pur în aerul expirat, iar șoferul, de de 0,20 mg / litru alcool pur în aerul expirat.

×
Subiecte în articol: Untold
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close