Antena 3 CNN Show Tabloid O vedetă de la noi a făcut testul de sarcină în direct! A aflat dacă va deveni sau nu mămică

O vedetă de la noi a făcut testul de sarcină în direct! A aflat dacă va deveni sau nu mămică

O vedetă de la noi a făcut testul de sarcină în direct! A aflat dacă va deveni sau nu mămică
09 Dec 2016   •   22:03

Una dintre vedetele de la noi a făcut în direct testul de sarcină, asta după ce a spus tuturor că e gravidă însă că nu ştie cine este tatăl.

Concret este vorba despre Rose Adhiambo, cunoscută drept „mulatra lui Mazăre“ care a făcut, în această seară, testul de sarcină, în cadrul emisiunii ”Răi da' buni” de la Antena Stars. Mai mult, aceasta a mărturisit în urmă cu câteva zile că urmeză să fie mămică, dar nu prea ştie al cui va fi bebeluşul.

Aşadar, în această seară de vineri, s-a aflat şi adevărul, dacă într-adevăr Rose Adhiambo urmează să fie mamă sau nu. „Aş vrea să nu fiu însărcinată. Dacă e şi sunt însărcinată voi păstra copilul. Unul dintre iubiţi sigur se uită la emisiune. Este copilul meu şi nu vreau să-l împart. Nu vreau niciunul. Dacă e să nasc copilul nu vreau să şiu cine e tatăl“, a povestit mulatra.

De asemenea, s-ar părea că ea este însărcinată, în momentul în care a verificat acest lucru cu ajutorul respectivului test, dar bruneta nu prea pare să fi fost fericită la auzul marii veşti.

Nu mă aşteptam. Am sperat că... nu ştiu. Sunt confuză. Îmi e frică. Sunt fără cuvinte. Chiar nu credeam că o să am un copil“, a mai spus Rose Adhiambo.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close