Antena 3 CNN Show Tabloid Oana Lis, adevărul despre moartea maestrului Gil Dobrică

Oana Lis, adevărul despre moartea maestrului Gil Dobrică

Oana Lis, adevărul despre moartea maestrului Gil Dobrică
15 Dec 2016   •   08:42

Oana şi Viorel Lis este unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton şi nu se feresc să împărtăşească publicului şi problemele care apar în căsnicia lor.

Totuşi, blondina foloseşte reţelele sociale şi pentru a le povesti admiratorilor despre momentele frumoase din viaţa ei. În urmă cu puţin timp, Oana Lis a postat pe contul ei de Facebook o fotografie cu un bilet cumpărat pentru filmul "Două lozuri", produs de Codin Maticiuc, alături de un mesaj emoţionant, în care a devăluit ce s-a întâmplat cu adevărat cu maestrul Gil Dobrică, înainte să moară din cauza bolilor, într-o sărăcie cruntă, scrie CanCan.

"În sfârşit, am văzut şi eu filmul Două Lozuri! Încă se rulează! Mi-a plăcut mult! Felicitări, Codin Maticiuc!!! Eu ador filmele româneşti! Eu ador România! P.S. M-a emoţionat foarte mult coloana sonoră, în special melodiile lui Gil Dobrică! Vreau să vă zic că l-am cunoscut, deoarece era prieten cu Viorel şi că era un om bun, vesel şi fericit! Şi, deşi a murit sărac, era un munte de serenitate... Gill era genial şi a murit sărac ca mai toţi artiştii. Cred că ar fi fost tare mândru acum să ştie că i-au fost folosite melodiile! Era aşa fericit când i-au pus în reclama de telefonie melodia cu Hai acasă... Nu era nefericit! Suferea pentru că avea gută. Dar era glumeţ, foarte Zen...", a scris Oana Lis.

×
Subiecte în articol: Oana Lis
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close