Antena 3 CNN Show Tabloid Oana Roman îi răspunde dur lui Cornel Păsat: "Ar fi cazul să..."

Oana Roman îi răspunde dur lui Cornel Păsat: "Ar fi cazul să..."

Oana Roman îi răspunde dur lui Cornel Păsat: "Ar fi cazul să..."
19 Ian 2017   •   16:09

Oana Roman i-a răspuns dur lui Cornel Păsat după declaraţiile acestuia şi l-a ameninţat cu instanţa în cazul în care nu se va opri să vorbească despre ea.

"Observ cu stupoare cum <> se bat în interviuri şi apariţii televizate pentru a spune NIMIC! Ar fi cazul să se oprească până nu îi vom opri, eu şi soţul meu, pe cale legală! Să vrei să apari pe cârca altuia nu arată decât nesiguranţă de sine! Eu mă abţin să mai comentez minciuni şi aberaţii dar, pentru onoarea lor, ar fi bine să-şi vadă de viaţa lor", a scris Oana Roman pe Facebook.

Oana Roman a trecut, recent, printr-un moment foarte dificil în căsnicia cu Marius Elisei, cei doi fiind aproape de a se despărţi, scrie CanCan.

Cornel Păsat a vorbit despre ce a dus la despărţirea dintre el şi Oana Roman.

"Motivul despărţirii nu a fost legat de faptul că eu mi-am dorit o familie sau a intervenit între noi Bianca, actuala mea soţie! Nu, Oana ştie foarte bine de ce ne-am separat atunci. În şapte ani de relaţie, cât am avut noi, s-au acumulat multe şi, pur şi simplu, la un moment dat, totul se consumase între noi! Nu vreau să mai dezgrop morţii după atâta timp, mi se pare absurd şi fără sens. Însă, atât vreau să spun, odată cu trecerea timpului, oamenii mai uită anumite lucruri şi le interpretează cum vor ei în funcţie, probabil, de datele actuale ale problemelor lor! În fine, când fiecare a luat-o pe drumul lui, la finalul prieteniei noastre, atât eu, cât şi Oana nu am vorbit deloc despre asemenea poveşti", declara Cornel Păsat.

×
Subiecte în articol: Oana Roman
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close