Antena 3 CNN Show Tabloid Peste 100 de vedete, VICTIME ale unui hacker. Sute de poze în ipostaze COMPROMIŢĂTOARE postate pe internet

Peste 100 de vedete, VICTIME ale unui hacker. Sute de poze în ipostaze COMPROMIŢĂTOARE postate pe internet

Peste 100 de vedete, VICTIME ale unui hacker. Sute de poze în ipostaze COMPROMIŢĂTOARE postate pe internet
Sursa foto: Foto: Hepta
de M.C.    |    01 Sep 2014   •   12:50

Peste 100 de vedete de peste Ocean au apărut în ipostaze compromiţătoare, după ce un hacker a obţinut acces la fotografiile stocate în conturile de iCloud ale acestora.

Jennifer Lawrence, Rihanna, Hillary Duff, Kim Kardashian, Selena Gomez, Kate Upton şi Emily Browning sunt doar câteva dintre numele care se regăsesc pe lista vedetelor compromise.

Se speculează că ingeniosul hacker a găsit o portiţă în iCloud care i-a permis fie să acceseze informaţiile stocate acolo, fie chiar să acceseze conţinutul telefoanelor mobile.

Imaginile au fost postate iniţial pe 4Chan, pentru ca în scurt timp să devină virale.

Un utilizator al Reddit a postat cele mai multe dintre ele, făcând o atenţie selecţie între fotografiile adevărate şi multitudinile de falsuri apărute în ultimele două zile.

Reacţiile nu au întârziat să apară, multe dintre vedete confirmând pe reţelele de socializare faptul că au fost victime ale hackerului necunoscut.

Avocaţii lui Jennifer Lawrence, laureata cu Oscar fiind subiectul a peste 60 de fotografii, au ameninţat că vor face toate demersurile legale pentru ca vinovatul, sau vinovaţii, să suporte rigorile legii. 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close