Antena 3 CNN Show Tabloid Răsturnare de situaţie! Câţi bani vrea Liviu, după moartea Israelei

Răsturnare de situaţie! Câţi bani vrea Liviu, după moartea Israelei

Răsturnare de situaţie! Câţi bani vrea Liviu, după moartea Israelei
14 Mar 2018   •   10:08

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în baia locuinţei sale din Bucureşti, iar zilele acestea trupul neînsufleţit va fi transportat în Israel, acolo unde urmează să fie înmormântată. În tot acest timp, nu a reuşit nimeni să ia legătura direct cu fostul soţ.

Din ultimele informaţii, deşi se presupunea că ar fi plecat în Germania, Liviu Arteni s-ar afla în Spania, de fapt, potrivit spuselor uneia dintre surorile lui.

”Nu, n-am vorbit cu Liviu de când a murit Israela. Am vorbit cu sora mea din Belgia. Liviu a avut un şoc foarte puternic. Urla şi ţipa din toţi plămânii. A trăit şocul vieţii lui. Am înţeles că Liviu se află în Spania, în regiunea Alicante. Confirm că Israela dorea să se mute în Alicante alături de Liviu. Ţineau legătura în permanenţă.”, a declarat femeia, la un post de televiziune.

Se pare că Israela avea de gând să plece şi ea după soţul ei, în regiunea Alicante, dar din păcate nu a mai apucat. Acum, Liviu ar fi spus că e un mare şoc pentru el dispariţia femeii cu care a fost căsătorit şi că nu are nicio pretenţie referitor la averea ei.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close