Antena 3 CNN Show Tabloid Remus Cernea reacţionează în scandalul virtual al iubitei sale: ”Ipocrizie şi falsă moralitate”

Remus Cernea reacţionează în scandalul virtual al iubitei sale: ”Ipocrizie şi falsă moralitate”

Remus Cernea reacţionează în scandalul virtual al iubitei sale: ”Ipocrizie şi falsă moralitate”
26 Dec 2016   •   14:32

Fostul deputat, Remus Cernea este implicat într-un nou scandal fără voia lui. O postare pe facebook a iubitei lui Cernea a făcut valuri pe internet. Partenera civilă a fostului politician, Ioana Stăniloiu, a postat un mesaj halucinant pe Facebook în care le cere femeilor să posteze poze cu „decolteu adânc”. Reacţia a venit după ce au apărut primele imagini din Parlament cu PSD-ista sexy, Alexandra Corina Bogaciu care a ajuns deputat la doar 27 ani, notează stiripesurse.ro.

Remus Cernea a criticat reacția românilor la inițiativa prietenei sale, Ioana Stăniloiu, care a simțit nevoia să fie solidară cu tânăra de 27 de ani cu forme generoase care a intrat în Parlamentul României. ”Cititorii intră în număr mare să vadă decolteul, dar comentează condamnându-l în baza prejudecăților lor misogine care obiectualizează femeia. Țara care este ultima din Uniunea Europeană la toate capitolele relevante despre o societate nu se putea să nu aibă și cel mai ridicat grad de ipocrizie și falsă moralitate...”, a scris Remus Cernea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Remus Cernea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close