Antena 3 CNN Show Tabloid Rocsana Marcu, forțată să se dezbrace până la piele, la Paris

Rocsana Marcu, forțată să se dezbrace până la piele, la Paris

Rocsana Marcu, forțată să se dezbrace până la piele, la Paris
22 Apr 2016   •   08:39

Este una dintre cele mai efervescente prezenţe feminine din showbiz-ul autohton şi reuşeşte cu brio să combine viaţa de mămică cu profesia. Rocsana Marcu se poate considera o femeie împlinită, cu o carieră înfloritoare şi două fetiţe superbe.

Cum viaţa profesională îi ocupă destul de mult timp, Rocsana Marcu încearcă să le facă fitiţelor ei toate poftele, oricât de costisitoare ar fi acestea. Cu toate astea, ultima vacanţă a celor trei a decurs într-un mod bizar. „Fetele mele şi-au dorit foarte mult să meargă la Disneyland şi am făcut tot posibilul să le îndeplinesc dorinţa. Când am ajuns în Paris am avut parte de o surpriză total neaşteptată, aeroportul fiind populat de mai mulţi poliţişti decât de civili. Ne-am speriat puţin, dar am zis că se întâmplă doar în aeroport”, a declarat Rocsana Marcu pentru Spynews.

Aeroportul nu a fost singura experienţă de acest gen a Rocsanei şi a fetiţelor ei, cele trei trecând prin momente, de toată jena, chiar la intrarea într-un centru comercial. „Cea mai urâtă experienţă am avut-o într-un mall, unde a trebuit să ne dezbrăcăm până la piele, pentru a ne verifica. Când am văzut că au pus pâna pe fetiţe să le dezbrace, am început să urlu la ei. Eu m-am dezbrăcat singură. Până la urmă m-au lăsat pe mine să mă ocup şi de fetiţe. La intrarea în mall era un afiş pe care scria <>”, a mai spus Rocsana.

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close