Antena 3 CNN Show Tabloid "Românca lui Berlusconi", adevărul gol-goluţ despre iubitul secret! A spus, pentru prima dată, lucrurilor pe nume

"Românca lui Berlusconi", adevărul gol-goluţ despre iubitul secret! A spus, pentru prima dată, lucrurilor pe nume

"Românca lui Berlusconi", adevărul gol-goluţ despre iubitul secret! A spus, pentru prima dată, lucrurilor pe nume
Sursa foto: Foto: Spynews
21 Sep 2016   •   09:45

Ioana Vişan, tânăra etichetată drept "Românca lui Berlusconi", după ce numele ei a apărut în scandalul sexual de proporţii în care a fost implicat fostul premier italian, a spus lucurilor pe nume.
Aterizată, recent, într-un alt scandal, după ce gurile rele au cuplat-o, vând-nevrând, cu un fotbalist de top, Ioana Vişan a explicat: "Locuiesc în Milano de mai mult de zece ani. (...) Este imposibil să le povestesc prietenilor mei că frecventez un fotbalist, dacă ultimul meu iubit este un faimos, frumos şi important DJ", notează Spy News.

Ioana Vişan a intrat în atenţia presei după ce a fost citată ca martoră într-un proces în care Silvio Berlusconi era acuzat că organiza orgii sexuale la care participau şi minore. La proces ea a declarat că Berlusconi este nevinovat şi că este un adevărat gentelman. Totuşi, ea a recunoscut că, după o cină, a mers la el acasă. De asemenea, Ioana a mărturisit, la un moment dat, că locuieşte într-un apartament al lui Berlusconi şi că acesta îi oferă, lunar, câte un cadou scump şi câteva mii de euro. De ce? Pentru că ea este o studentă silitoare, iar el un gentelman!

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close