Antena 3 CNN Show Tabloid Şah-mat pentru Monica Anghel! Artista, pusă în dificultate de propriul copil

Şah-mat pentru Monica Anghel! Artista, pusă în dificultate de propriul copil

Şah-mat pentru Monica Anghel! Artista, pusă în dificultate de propriul copil
23 Dec 2016   •   20:28

Una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală românească a ajuns în impas. În luna cadourilor, Monica Anghel a fost bulversată de porpriul copil. Cu gândul la Moş Crăciun, micuţul i-a dat setările peste cap mamei sale.

Nu de puţine ori, Monica Anghel a spus că băieţelul este cel mai important om din viaţa ei. Aviv are şase anişori, iar atunci când vine vorba despre el, artista se luminează la faţă. Cântăreaţa l-a dorit foarte mult pe micuţ şi acum face tot ce îi stă în putere ca acestuia să nu îi lipsească nimic. Doar că, recent, artista a avut parte de o supriză din partea copilului. Mai exact, cântăreaţa a fost pusă în mare dificultate, atunci când a citit scrisoarea pe care Aviv i-a scris-o lui Moş Crăciun.

„Băiatul meu i-a scris Moşului, dar a făcut o listă cam lungă. I-am spus <>, iar replica lui m-a surprins! <>. Ideea e că, Aviv se joacă o zi două cu jucăriile şi după aceea se plictiseşte şi vrea altceva. Sunt bani risipiţi.Aşa că soţul meu s-a ocupat de lista Moşului”, a povestit pentru Spynews.ro, Monica Anghel. 

×
Subiecte în articol: monica anghel Crăciun cadouri
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close