Antena 3 CNN Show Tabloid Silviu Prigoană intervine în scandalul momentului

Silviu Prigoană intervine în scandalul momentului

Silviu Prigoană intervine în scandalul momentului
Sursa foto: sursa foto: Facebook
15 Sep 2017   •   09:31

Marcel Toader şi Maria Constantin nu au reuşit să divorţeze zilele trecute la notar, deoarece bărbatul nu s-a prezentat, aşa cum spusese.

Cei doi sunt în plin scandal de divorţ, apropiaţii împărţindu-se în două tabere. Naşul lor de cununie, Silviu Prigoană nu rămâne indiferent la problemele lor şi sare în apărarea blondinei, scrie Cancan.ro.

Cântăreaţa primeşte un ajutor nesperat din partea naşului ei, care îi devine aliat. Se pare că Silviu şi Mihaela Prigoană s-au poziţionat încă de la început de partea artistei.

“Silviu Prigoana a luat-o pe Maria Constantin sub scutul sau protectar. I-a promis asta si se tine de cuvant, drept dovada filmarile dese pe care ea le are la Etno tv. Asa isi creste cota pe piata. Aparitiile tv o ajuta sa fie chemata la spectacolele de muzica populara din tara si sa obtina contracte la nunti si petreceri. In plus, se aude ca la Etno tv se pregateste un nou format tv, o emisiune cu copii, iar ea va face parte din acest proiect. Oricum, saptamana trecuta a avut foarte multe filmari cu ei”, a declarat pentru wowbiz.ro o persoană din lumea artistică.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close