Antena 3 CNN Show Tabloid Văduva lui Sergiu Nicolaescu se recăsătoreşte. Reacţia familiei marelui regizor

Văduva lui Sergiu Nicolaescu se recăsătoreşte. Reacţia familiei marelui regizor

Văduva lui Sergiu Nicolaescu se recăsătoreşte. Reacţia familiei marelui regizor
21 Aug 2016   •   10:28

Dana, văduva lui Sergiu Nicolaescu, a reuşit să surprindă pe toată lumea. La aproape patru ani de la trecerea în nefiinţă a regretatului regizor, femeia a renunţat la hainele de doliu şi a luat o decizie total neaşteptată, potrivit spynews.ro.

În plus, aceasta a hotărât că este momentul să îşi refacă viaţa. Dana ar fi fost cerută în căsătorie de un bărbat alături de care are o relaţie de peste un an.

În ultimele zile au apărut zvonuri conform cărora Dana, văduva lui Sergiu Nicolaescu, ar fi fost cerută în căsătorie de un bărbat cu care ar avea o relaţie de peste un an. Alesul inimii sale este un coleg de la teatru.

Iolanda Nicolaescu, fostului regizor, a salutat decizia Danei:

„I-aş ura toate cele bune. E tânără şi trebuie să-şi refacă viaţa. După patru ani, e şi normal...”, a declarat, pentru AntenaStars, Iolanda Nicolaescu.

Deşi, imediat după moartea fratelui său, Iolanda a spus că Dana a stat lângă fratele său doar din interes,bătrâna a revenit la sentimente mai bune: „Nu am ce să-i reproşez. E foarte drăguţă şi foarte bună cu mine. Mă înţeleg bine cu ea”.

Iolanda Nicolaescu a vorbit şi despre problemele pe care le are după moartea fratelui său: "Am o artroză la picior şi nu pot să ies din casă. În rest, sunt bine, nu am absolut nimic".

Sergiu Nicolaescu a încetat duin viaţă la 3 ianuarie 2011, la vârsta de 82 de ani.

×
Subiecte în articol: Sergiu Nicolaescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close