Antena 3 CNN Show Tabloid Valentina Pelinel a mărturisit cine este tatăl copilului

Valentina Pelinel a mărturisit cine este tatăl copilului

Valentina Pelinel a mărturisit cine este tatăl copilului
06 Apr 2016   •   08:35

Dorința Valentinei Pelinel de a deveni mamă a prins contur, iar la începutul acestui an, fostul manechin a anunțat public, cu zâmbetul pe buze, minunata veste. În ciuda speculațiilor lansate în legătură cu presupusul tată al fiului ei și a jignirilor la adresa ei lansate de Alina, încă soția lui Cristi Borcea până la pronunțarea divorțului, blonda nu a elucidat misterul, scrie Libertatea.

Viitoarea mămică și-a văzut liniștită de proiectele profesionale, de sarcină, s-a bucurat de fiecare semn primit din partea “bebelușului poznaș” cum își alintă ea fiul nenăscut, fără să pună la suflet răutățile oamenilor. De altfel, primul lucru pe care l-a făcut după ce a aflat de sarcină a fost să meargă la biserică și să vorbească despre noile schimbări din viața ei cu preotul. Vedeta este credincioasă și obișnuiește să respecte rânduielile bisericești. Excepție a făcut anul acesta, dar motivul este unul întemeiat.

“De obicei țin post, dar acum…sunt însărcinată. Țin câte o zi. De spovedit, m-am spovedit de câteva ori pe an și când am rămas însărcinată, m-a și împărtășit duhovnicul meu. Am ținut tot postul anul trecut. E foarte bine și din punct de vedere spiritual, dar și ca detox pentru sănătate”, a declarat, pentru Libertatea, Valentina Pelinel.

Prin urmare, vedeta și-a adaptat alimentația în funcție de necesitățile ei și ale copilului. Deși se află în ultimul trimestru de sarcină, ea continua să fie o gravidă activă. Face mișcare sub atenta supraveghere a profei de sport, Luminița Nicolescu, totodată una dintre cele mai bune prietene ale ei. “Exercițiile le adaptăm până în ultimul moment, din ce în ce mai light”, a conchis ea.

×
Subiecte în articol: Valentina Pelinel
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close