Antena 3 CNN Show Tabloid Vi-l mai amintiţi pe Ricky Dandel? Detaliul fabulos care nu s-a ştiut despre carismaticul artist

Vi-l mai amintiţi pe Ricky Dandel? Detaliul fabulos care nu s-a ştiut despre carismaticul artist

Vi-l mai amintiţi pe Ricky Dandel? Detaliul fabulos care nu s-a ştiut despre carismaticul artist
Sursa foto: foto: rickydandel.com
02 Ian 2017   •   21:04

Ricky Dandel, figura marcanta in muzica romaneasca, le-a povestit celor de la Cancan despre primii pasi facuti in muzica, dar si despre viata sa de acum. Artistul a dezvăluit că cele mai bune piese le-a compus “intre cer si pamant”.

Ricky Dandel a povestit ca nu se plictiseste niciodata, iar viata lui inseamna muzica.

“Sunt extrem de exigent fata de mine insumi si detest jumatatile de masura. Desigur, daca as avea doua inimi, amandoua ar bate pentru muzica”, ne-a spus artistul. Nu exista moment din zi in care sa nu se gandeasca la muzica, iar cele mai bune piese le-a scris in aer.

Cu ani in urma, cand obsnuiam sa zbor frecvent cu avionul, foloseam pungile destinate raului de avion pentru a nota cate o noua compozitie. Si, sincer sa fiu, unele dintre cele mai reusite piese le-am scris intre cer si pamant. Inspiratia nu este un fenomen care poate fi dirijat sau controlat, ea este ca un fulg de nea care se topeste daca il pastrezi prea mult timp in palma. Inspiratia vine si pleaca cat ai clipi”, a povestit artistul.

Mai mult, pe cancan.ro.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close