Antena 3 CNN Show Tabloid Lovitura primită de Oana Zăvoranu. Ce-i transmite vrăjitoarea Vanessa

Lovitura primită de Oana Zăvoranu. Ce-i transmite vrăjitoarea Vanessa

Lovitura primită de Oana Zăvoranu. Ce-i transmite vrăjitoarea Vanessa
20 Apr 2016   •   15:46

Oana Zăvoranu primeşte lovitură după lovitură. După ce astăzi vrăjitoarea Vanessa a fost audiată în apelul înaintat chiar de ea şi Melissa în "Dosarul Vrăjitoarelor", se pare că Oana nu a scăpat încă, scrie spynews.ro.

Vedeta va fi rechemata la audieri, după ce Vanessa şi Melissa au fost condamnate la trei ani de închisoare anul trecut.

"S-a decis reaudierea părţii vătămate, Oana Zăvoranu. Am încredere în justiţie, pentru că parţial mi s-a făcut dreptate, nu a existat nicio înşelăciune. Şi să fim serioşi, Oana Zăvoranu nu putea fi înşelată de mine. (...) Nu am niciun mesaj pentru ea, eu am mers mai departe, am îngropat de mult securea războiului. Dacă instanţa decide să-i plătesc daune 10.000 de euro, o să-i plătesc!", a declarat Vanessa la "Star Matinal", la Antena Stars.

Potrivit procurorilor, vrăjitoarele Vanessa și Melisa au convins-o pe Oana Zăvoranu că se află sub puterea blestemelor mamei sale, solicitându-i sume imense de bani, aur și lucruri de valoare, pentru a o scăpa de energiile negative.

Vrăjitoarele i-au cerut, mai întâi, 60.000 de euro, apoi 100.000, pentru ca apoi "datoria" să fie crescută cu încă 160.000 de euro. Cum ea rămăsese fără bani, vrăjitoarele s-au oferit să o ajute, astfel încât au intermediat vânzarea apartamentului său, dar şi ipotecarea altui imobil, către membrii clanului.

Zăvo a susţinut că a fost înşelată, în condiţiile în care nu a primit nicun leu în urma vânzării. Chiar anchetatorii au arătat că vrăjitoarele au constrâns-o, pentru a o deposeda de o serie de bunuri de valoare, apartamentul şi un autoturism Porsche. Bunurile au fost apoi vândute la preţuri mult subevaluate. La începutul anului trecut, Mincă Rada, cunoscută ca vrăjitoarea Melissa, şi Roxanei Lider, cunoscută ca vrăjitoarea Vanessa, au fost condamnate la câte trei ani de închisoare cu suspendare şi plata unor daune de 10 mii de euro, scrie Spynews.

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close