Antena 3 CNN Show Un cunoscut show TV devine istorie după 14 ani

Un cunoscut show TV devine istorie după 14 ani

Un cunoscut show TV devine istorie după 14 ani
Sursa foto: foto: pixabay.com
11 Apr 2016   •   14:26

Celebrul show de televiziune American Idol a fost oficial închis. După 15 sezoane în care au descoperit talente noi și le-au promovat atât de mult, încât participanții care au ajuns în finală sunt acum mari vedete peste ocean, producătorii emisiunii de televiziune au decis să pună capăt producției. 

”Nu a fost o decizie ușoară să închidem show-ul. American Idol a fost o parte vitală pentru FOX (televiziunea care difuzează producția), iar noi, producătorii, am discutat foarte mult despre viitorul show-ului. Într-un final, am ajuns la concluzia că e mai bine să încheiem filmările, să dăm producției un final pe care îl merită. Din acest motiv, am decis să facem finalul într-un mod special, să celebrăm acest capăt de drum”, susține unul dintre directorii postului de televiziune american FOX, Gary Newman, potrivit ew.com. 

În ultima ediție a ultimului sezon, dofuzată vineri, despărțirea de telespectatori a fost realizată printr-un show TV de zile mari, cu multe momente extrem de emoționante, revenirea unor câștigători pe scenă, dar și cu moment muzicale ale juraților.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close