Antena 3 CNN Show X Factor. Poştaşul nonconformist care i-a dat pe spate pe juraţi

X Factor. Poştaşul nonconformist care i-a dat pe spate pe juraţi

X Factor. Poştaşul nonconformist care i-a dat pe spate pe juraţi
23 Sep 2016   •   22:35

“Mă numesc Dorian, am 25 de ani şi sunt poştaş”. Aşa îşi începe reşiţeanul descrierea la X Factor. A venit cu un plic pentru Răzvan şi Dani, că deh… sunt din acelaşi oraş, şi cu dorinţa de a merge mai departe, scrie a1.ro

Merge 14 kilometri pe zi pe jos şi i s-a întâmplat să nu fie crezut că este poştaş.  “Lucrez la Poştă de câteva luni, dar muzică fac de prin 2011. Hip hop, mai exact. Pentru mine asta e ultima şansă, ultimul tren, dacă nu merg mai departe voi rămâne poştaş toată viaţa, deşi nu îmi doresc asta”, spune Dorian Lupu.

Şi începe…“Am o senzaţie nebună că dau cu rimă nebună, / Lovitura de graţie vine şi după furtună…”
 

Lui Sergiu îi place ce a auzit, aşa că are numai cuvinte de laudă: “Bravo! Eşti primul rapper din sezonul acesta, dar este foarte bun, eşti departe de liga amatorilor. Scrii bine, eşti interesant, aşa că de la mine ai un da”.

“Uite o voce, am auzit un timbre acolo, mi-a plăcut. DAAAA!”, îl laudă şi Delia.

Deşi nu este pe stilul lui Ştefan, Dorian a reuşit să îl impresioneze. “Mi-ai plăcut mult.Trebuie să îţi găsim o fată pentru o trupă. Îmi doresc să te cheme “Poştaşul” aici, la X Factor. Ai un “da” şi de la mine”.

Putea Horia să strice acest moment?! Bineînţeles că nu, aşa că rapper-ul primeşte patru de “da” şi pleacă acasă cu un vis împlinit.

×
Subiecte în articol: X Factor
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close