Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Alonso dedică victoria echipei Ferrari. Vettel regretă că nu a câştigat cursa

Alonso dedică victoria echipei Ferrari. Vettel regretă că nu a câştigat cursa

Alonso dedică victoria echipei Ferrari. Vettel regretă că nu a câştigat cursa
15 Mar 2010   •   03:16

Fernando Alonso a fost încântat că a obţinut victoria la prima lui cursă pentru Ferrari, duminică, în Marele Premiu al Bahrain. Spaniolul a păstrat astfel tradiţia echipei în privinţa noilor piloţi, Kimi Raikkonen câştigând şi el la debutul pentru echipa din Maranello în 2007.

Bahrain 2010 este prima victorie a lui Alonso de la Japonia 2008 şi prima "dublă" Ferrari de la Marele Premiu al Franţei de anul trecut. "Este o zi specială pentru mine. Să revin pe podium este ceva special, mai ales pentru Ferrari. Nu există mod mai bun să începi o relaţie. Este cea mai bună echipă din lume. Am lucrat din greu toată iarna şi băieţii au făcut o treabă excelentă în teste. Victoria este dedicată tuturor celor din Italia, mecanicilor de aici şi preşedintelui Luca di Montezemolo", a declarat Fernando Alonso.

Altfel, Sebastian Vettel crede că ar fi trebuit să câştige cursa din Bahrain dacă nu întâmpina probleme la monopostul Red Bull. Plecat din pole position, germanul a condus timp de 34 de tururi dintr-un total de 49, înainte să piardă din puterea motorului. Cele două Ferrari l-au depăşit, iar Lewis Hamilton i-a "furat" şi ultima poziţie de pe podium. "Am controlat cursa, aveam o strategie bună. Ar fi trebuit să câştigăm. Păcat că apar şi probleme. Norocul meu a fost că am putut continua şi să termin pe locul patru, dar ar fi trebuit să câştig", a spus Vettel.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fernando Alonso Sebastian Vettel
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close