Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Robert Kubica ar putea fi externat în următoarele zece zile

Robert Kubica ar putea fi externat în următoarele zece zile

Robert Kubica ar putea fi externat în următoarele zece zile
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Apr 2011   •   12:00

Polonezul Robert Kubica se arată încrezător în faptul că va putea părăsi spitalul în care se reface în urma accidentului suferit în luna februarie în următoarele zece zile. Pilotul de la Renault s-a arătat copleşit de susţinerea de care a avut parte în această perioadă dificilă şi promite că se va revanşa faţă de fani în momentul în care va reveni pe pistă.

Am început să mă simt mai bine. Recuperarea mea decurge în direcţia corectă, puterea şi greutatea cresc în fiecare zi şi, datorită acestor lucruri, voi putea părăsi spitalul Santa Colomba foarte curând. Nu am o dată exactă, dar sper ca asta să se întâmple în următoarele zece zile. Trebuie să recunosc că reacţia fanilor a fost copleşitoare şi m-a ajutat mult. Sunt flatat şi le promit tuturor că, atunci când voi reveni, voi da tot ce am mai bun pentru ei”, a declarat Kubica pentru site-ul oficial Lotus Renault.

Pilotul de 26 de ani a adăugat că se află în permanent contact cu membrii echipei şi că a fost impresionat de rezultatele obţinute de Renault în acest început de sezon. „Inginerii îmi trimit mereu rapoarte şi sunt pe deplin informat. E ca şi cum m-aş afla acolo, pe pistă. Potenţialul maşinii, pe care l-am observat încă din timpul testelor de la Valencia, din februarie, pare să se confirme. Acum este important să fie menţinut acest nivel de performanţă. Oricum, băieţii au făcut o treabă excelentă şi sunt sigur că vor reuşi rezultate şi mai bune”, a spus polonezul.

×
Subiecte în articol: Formula 1 externare spital
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close