Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Sebastian Vettel, implicat într-un accident în antrenamentele pentru MP al Japoniei

Sebastian Vettel, implicat într-un accident în antrenamentele pentru MP al Japoniei

Sebastian Vettel, implicat într-un accident în antrenamentele pentru MP al Japoniei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    07 Oct 2011   •   12:45

Campionul mondial şi actualul lider al clasamentului general, germanul Sebastian Vettel, a fost implicat într-un uşor accident în timpul primei sesiuni de antrenamente pentru Marele Premiu al Japoniei, care au avut loc vineri pe circuitul de la Suzuka.

Pilotul echipei Red Bull a abordat cu o viteză prea mare un viraj şi nu a mai reuşit să frâneze la timp. Drept urmare, germanul a lovit uşor barierele de protecţie de pe marginea drumului, dar monopostul său nu a suferit nicio avarie importantă.

În ciuda acestui incident, Vettel a terminat pe locul 3 ambele sesiuni de antrenamente, fiind devansat de de Jenson Button, Lewis Hamilton şi Fernando Alonso.

Button, care şi-a prelungit chiar în această săptămână contractul cu McLaren, s-a impus în ambele antrenamente de vineri, fiind cronometrat în 1:33.634, respectiv 1:31.901. Campionul mondial din 2009 a fost urmat de coechipierul său Lewis Hamilton în prima sesiune şi de Fernando Alonso în cea de-a doua.

Marele Premiu al Japoniei de la Suzuka va avea loc duminică şi ar putea consfinţi şi din punct de vedere matematic un nou titlu mondial pe Sebastian Vettel.

Dacă va câştiga cel puţin un punct, germanul ar putea deveni astfel cel mai tânăr dublu campion mondial din istoria Formulei 1.


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close