Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Sebastian Vettel: Sunt unul dintre favoriţii la titlu în Formula 1. Atenţie şi la Schumacher

Sebastian Vettel: Sunt unul dintre favoriţii la titlu în Formula 1. Atenţie şi la Schumacher

Sebastian Vettel: Sunt unul dintre favoriţii la titlu în Formula 1. Atenţie şi la Schumacher
09 Mar 2010   •   11:54


Starul german al echipei Red Bull Racing, Sebastian Vettel, crede că este unul dintre favoriţii la câştigarea titlului mondial în sezonul 2010 al Formulei 1, dar este îngrijorat de revenirea eroului Michael Schumacher, care va fi un adversar dificil.

În vârstă de 22 de ani, Vettel a devenit sezonul trecut cel mai tânăr vicecampion din istoria Formulei 1 şi, într-un interviu acordat pentru Eurosport Germania, a susţinut că nu a fost o întâmplare. "Cu siguranţă sunt favoritul sau unul dintre favoriţi. Pentru mine a venit timpul să confirm evoluţia excelentă de anul trecut, a mea şi a echipei. Suntem pe o cale foarte bună. Oamenii se aşteaptă la multe din partea noastră, dar vom face faţă", a spus pilotul german.

Obiectivele lui Vettel şi Red Bull în acest sezon sunt mari - să câştige titlurile la piloţi şi constructori -, iar germanul nu se îndoieşte de abilitatea de a înfrunta marile echipe din acest sport. "Cred că există un singur scop: să câştig titlul. Pentru asta trebuie să câştig curse şi să îi întrec pe ceilalţi. Numele lor nu este important", a spus Vettel, recunoscând că este îngrijorat totuşi de Schumacher, revenit la Mercedes GP după o retragere de trei ani. "Michael este fără îndoială unul dintre cei mai buni piloţi din acest sport şi cu siguranţă este un adversar de temut. Nu a uitat nimic. Totuşi trebuie să aşteptăm să vedem cât de puternici sunt el şi echipa lui. În niciun caz nu trebuie să îl desconsiderăm, pentru că în Formula 1 nu îţi permiţi să faci acest lucru", a încheiat Vettel.

Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close