Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Dallas Mavericks fac legea şi bat Phoenix Suns la ei acasă, cu 122-117 (VIDEO)

Dallas Mavericks fac legea şi bat Phoenix Suns la ei acasă, cu 122-117 (VIDEO)

Dallas Mavericks fac legea şi bat Phoenix Suns la ei acasă, cu 122-117 (VIDEO)
Sursa foto: dirk nowitzki
11 Mar 2009   •   16:38

Şansele celor de la Phoenix Suns de a se califica în playoff-ul Conferinţei de Vest au primit o grea lovitură marţi, atunci când au pierdut partida capitală cu Dallas Mavericks, echipa clasată chiar deasupra lor, pe locul al 8-lea. Partida de la Phoenix s-a terminat cu scorul de 117-122 şi este a cincea înfrângere consecutivă pentru Shaquille O'Neal şi compania.
Mavericks au rămas, în urma acestei partide pe aceeaşi poziţie pe care se aflau şi înainte în clasamentul din Vest. Totuşi, poziţia lor este, acum, mult mai sigură, după ce avansul pe care îl au în faţa lui Phoenix Suns este de cinci victorii. Germanul Dirk Nowitzki a avut un rol determinant în meciul de marţi, după ce a marcat cele mai multe puncte pentru formaţia din statul Texas, 34, şi a ajutat echipa să se desprindă în sfertul al treilea chiar pe terenul adversarilor. Pivotul a fost bun la toate, ajutându-şi echipa şi în apărare, cu cele 13 recuperări alea sale, anunţă site-ul oficial al NBA.
Victoria este cu atât mai importantă pentru Mavericks cu cât nu mai câştigaseră nici un meci în ultimele cinci disputate în deplasare. Jason Terry a fost şi el bun pentru Mavs, acesta marcând 25 de puncte deşi a început meciul pe bancă. Jason Kidd, veteranul care conduce din teren pe Mavericks, a marcat şi el 12 puncte şi a recuperat mingea de 8 ori, potrivit Eurosport.
"Băieţii au fost pregătiţi pentru un meci mare. Au veni la Phoenix ca să se lupte şi să găsească o cale şi exact asta au făcut", a declarat mulţumit antrenorul lui Mavericks, Rick Carlisle.
Cel mai bun marcator de la Phoenix Suns a fost conducătorul de joc, Steve Nash, care, deşi obişnuit mai degrabă să dea pase decisive, a reuşit totuşi să adauge 23 de puncte pe tabelă pentru echipa sa. Cu pasele sale, dintre care 13 au şi dus la reuşite ale colegilor, Nash a şi reşit să îşi pună în valoare colegii, dintre care Shaquille O'Neal şi Matt Barnes s-au evidenţiat, fiecare cu câte 21 de puncte.
Rezultatele de marţi:
Indiana Pacers - Utah Jazz: 100-112

Milwaukee Bucks - New York Knicks: 112-120

San Antonio Spurs - Charlotte Bobcats: 100-86

Sacramento Kings - Ocklahoma City Thunder: 98-99

Los Angeles Clippers - Cleveland Cavaliers: 83-87
Vedeţi cele mai frumoase cinci faze ale zilei de 10 martie:

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close