Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Danezii vor ca publicul să le fluiere permanent pe handbalistele românce

Danezii vor ca publicul să le fluiere permanent pe handbalistele românce

Danezii vor ca publicul să le fluiere permanent pe handbalistele românce
09 Dec 2010   •   19:02

Danezii ne pregătesc un adevărat infern la Aalborg, unde România va disputa al doilea meci din grupa A, în compania ţării gazdă a Campionatului European de handbal feminin. Danezii au de gând să renunţe la orice maniere numai să câştige meciul cu România, scrie Gazeta Sporturilor.

După debutul excelent de la turneul final al Campionatului European de handbal feminin, 30-26 cu Spania, naţionala României va avea din nou o sarcină dificilă. Conştient că valoarea româncelor este superioară echipei sale, selecţionerul Jan Pytlick îi îndeamnă pe cei 6.000 de suporteri danezi care vor fi la meci să le huiduie şi să le fluiere permenant pe jucătoarele lui Radu Voina.

"Vorbim foarte mult de fair-play şi trebuie să avem respect, dar am vrea săpunem mai multă presiune pe ele şi publicul să le fluiere de fiecare dată cînd au mingea. Asta este atmosfera pe care o întîmpinăm noi cînd jucăm în lume, acolo unde este un alt fel de presiune din partea spectatorilor", a declarat selecţionerul danez, scrie Gazeta Sporturilor.


×
Subiecte în articol: handbal feminin
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close