Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Al-Hilal e condusă acum de Cătălin Necula, dar urmăreşte mai mulţi tehnicieni printre care şi Piţurcă

Al-Hilal e condusă acum de Cătălin Necula, dar urmăreşte mai mulţi tehnicieni printre care şi Piţurcă

Al-Hilal e condusă acum de Cătălin Necula, dar urmăreşte mai mulţi tehnicieni printre care şi Piţurcă
Sursa foto: Cosmin Olaroiu
04 Mar 2009   •   16:12

Saudiţii nu stau degeaba şi au început, deja, să ia măsuri după ce Cosmin Olăroiu a fost îndepărtat de la echipă după scandalul de la Cupa Coroanei Prinţului. Al-Hilal a stabilit, deja, un antrenor interimar, pe românul Cătălin Necula, secund al lui Olăroiu. Acesta pregăteşte echipa şi o va şi conduce la meciul de joi din campionatul Arabiei Saudite. De asemenea, clubul îi caută un înlocuitor lui Oli, unul dintre numele vehiculate fiind cel al selecţionerului Victor Piţurcă.
"Echipa a finalizat pregătirile pentru meciul de joi din etapa a 19-a din Liga Saudită, pe stadionul Prince Faisal Bin Fahd din Riad. Antrenamentul a fost urmărit de administratori, de Membrii de Onoare şi de fotbaliştii naţionalei Arabiei Saudite. Cătălin, antrenorul primei echipe, a pus accent pe latura tactică", s-a arătat într-un comunicat de pe site-ul oficial al grupării saudite.
Conducătorii lui Al-Hilal nu au renunţat, încă, la ideea de a-l păstra pe Olăroiu, dar acest lucru pare din ce în ce mai puţin probabil, mai ales că tehnicianul care a readus Steaua în Liga Campionilor are oferte tentante din Emiratele Arabe Unite şi nu numai. În aceste condiţii, oficialii grupării din Riad au decis să demareze deja căutările pentru a-i găsi un înlocuitor. După ce l-au întrebat pe Anghel Iordănescu, care a avut mare succes la echipa "alb-albastră", aceştia s-au orientat către ţinte mult mai cunoscute în lumea fotbalului. Frank Rijkard, fostul antrenor al FC Barcelona, Felipe Scolari, abia demis de la Chelsea, dar şi actualul selecţioner al României, Victor Piţurcă, conform Gsp.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cosmin Olaroiu Victor Pițurcă
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close