Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Max Nicu se pregăteşte să devină român şi să joace pentru "tricolori"

Max Nicu se pregăteşte să devină român şi să joace pentru "tricolori"

Max Nicu se pregăteşte să devină român şi să joace pentru "tricolori"
Sursa foto: Maximilian Nicu
23 Feb 2009   •   17:16

Maximilian Nicu, jucător de origine română al echipei germane Hertha Berlin, este tot mai aproape de a îndeplini toate formalităţile pentru a jucat în "naţionala" lui Piţurcă. Jucătorul a fost, deja, la Consulatul Român de la Berlin şi a depus documentele necesare pentru obţinerea cetăţeniei române. Procesul nu se va prelungi mult, având în vedere că ambii părinţi ai mijlocaşului de 26 de ani sunt români.
Partida decisivă pe care România o va disputa în martie cu Serbia, la Constanţa, vine prea devreme pentru ca Nicu să poată ajuta "tricolorii", dar Piţurcă i-a cerut, în orice caz, să grăbească obţinerea cetăţeniei. Jucătorul Herthei a fugit, astfel, la consulatul din Berlin şi a depus aproape toate actele necesare, urmând să le ducă în curând şi pe restul, anunţă Mediafax.
"Primul pas a fost făcut! Am depus majoritatea actelor necesare, urmând ca în zilele viitoare să mai aduc şi restul documentelor. Sunt foarte bucuros! Totul a decurs OK. Abia aştept să joc sub tricolor", a spus Maximilian Nicu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close