Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Messi vrea să joace cu România: „Trebuie să mergem pentru a ne apăra prestigiul şi pentru a respecta contractul”

Messi vrea să joace cu România: „Trebuie să mergem pentru a ne apăra prestigiul şi pentru a respecta contractul”

Messi vrea să joace cu România: „Trebuie să mergem pentru a ne apăra prestigiul şi pentru a respecta contractul”
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
28 Iul 2011   •   12:53

Lucrurile în prvinţa meciului amical dintre România şi Argentina, programat pe 10 august la Bucureşti, cu ocazia inaugurării noului Naţional Arena, dar anulat de federaţia sud-americană în urmă cu două zile, sunt departe de a fi clare.

 
Fanii români continuă să spere că vor avea ocazia de a vedea naţionala „pumelor” la Bucureşti, mai ales după ce Messi a declarat că înţelegerea semnată cu FRF trebuie respectată, jucătorul Barcelonei susţinând că nu ar avea nicio problemă să renunţe la vacanţa sa pentru a răspunde unei eventuale convocări.
 
Trebuie să mergem pentru a apăra prestigiul echipei şi al ţării. Trebuie să respectăm contractul semnat. Sunt 50.000 de persoane care au cumpărat bilete şi care vor să ne vadă. În ciuda faptului că sunt în vacanţă, dacă voi fi convocat, voi merge. Sunt la dispoziţia naţionalei", a declarat Messi în presa argentiniană, citată de Mediafax.
 
Preşedintele Mircea Sandu a precizat, marţi, într-o conferinţă de presă că FRF nu a primit niciun document oficial din partea AFA privind meciul amical din 10 august, dar le-a transmis argentinienilor că le va cere despăgubiri substanţiale dacă nu respectă înţelegerea.
 
La rândul său, selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat că nu va anula acţiunea echipei naţionale, pentru care a convocat deja 10 stranieri, urmând a fi căutat un alt adversar dacă Argentina nu va veni la Bucureşti.
 
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close