Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid şi Borussia Dortmund, primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid şi Borussia Dortmund, primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid şi Borussia Dortmund, primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor
de M.T.    |    10 Apr 2013   •   00:02

Real Madrid şi Borussia Dortmund sunt primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor, în urma meciurilor disputate marţi seară.

La Dortmund, în Germania, Borussia a obţinut o calificare dramatică în faţa spaniolilor de la Malaga, impunându-se cu 3-2, cu două goluri marcate în minutele de prelungire, după ce meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 25, prin Joaquin, dar germanii au restabilit egalitatea cu cinci minute înainte de pauză, când Lewandowski a marcat din interiorul careului, după o pasă splendidă primită de la Reus.

Formaţia spaniolă a trecut din nou în avantaj în minutul 82, printr-un gol înscris de Eliseu, aflat însă într-o poziţie evidentă de offside.

Se părea că ibericii vor obţine o calificare istorică între primele patru echipe ale Europei, dar Borussia a avut o revenire de senzaţie, graţie reuşitelor lui Reus (90+1) şi Santana (90+3), ultima fiind precedată de un alt offisde nesemnalizat.

În cealaltă partidă a serii, la Istanbul, Real Madrid a fost învinsă de Galatasaray, scor 2-3, dar merge mai departe datorită victoriei clare cu 3-0 de pe teren propriu.

Cristiano Ronaldo a închis practic orice discurs privind calificarea când a marcat în prima repriză pentru echipa lui Jose Mourinho, campioana Turciei întorcând rezultatul după pauză, prin golurile lui Eboue, Sneijder şi Drogba, înainte ca Ronaldo să facă dubla în al treilea minut de prelungire.

Celelalte meciuri din sferturile de finală se vor disputa miercuri seară. La Torino, Juventus va încerca să recupereze avantajul luat de Bayern Munchen, care s-a impus cu 2-0 în prima manşă, în timp ce FC Barcelona, cu Messi incert, şi Paris St. Germain pleacă de la rezultatul de egalitate, scor 2-2, înregistrat în Franţa.


×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close