Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Spania debutează în forţă în preliminariile Euro 2016, 5-1 cu Macedonia

Spania debutează în forţă în preliminariile Euro 2016, 5-1 cu Macedonia

Spania debutează în forţă în preliminariile Euro 2016, 5-1 cu Macedonia
Sursa foto: Foto: as.com
de M.T.    |    09 Sep 2014   •   00:05

Deţinătoarea titlului european, naţionala Spaniei, a debutat în forţă în preliminariile turneului final din 2016, reuşind să câştige cu 5-1 pe teren propriu în faţa Macedoniei, într-o partidă din grupa C.

Sergio Ramos a deschis scorul pentru iberici în minutul 16, din penalty, pentru ca Paco Alcaser să dubleze avantajul gazdelor aproape imediat.

Macedonenii au redus din diferenţă în minutul 28, atunci când Ibraimi a transformat o lovitură de pedepasă, însă Busquets a refăcut avantul de două două goluri ale fostei campioane mondiale, în prelungirile primei părţi.

La cinci minute de la reluare, David Silva a marcat pentru 4-1, pentru ca rezultatul final să fie stabilit în minutul 90, de Pedro.

Tot în grupa C s-a produs şi marea surpriză a serii, naţionala Luxemburgului obţinând o remiză pe teren propriu cu Belarus (1-1), în timp ce, la Kiev, Slovacia a învins Ucraina cu 2-0.

Debut reuşit şi pentru Anglia, în grupa E, naţionala pregătită de Roy Hodgson impunându-se cu 2-0 în deplasare în faţa Elveţiei, graţie dublei lui Welbeck.

În aceeaşi grupă, Estonia a învins Slovenia acasă, scor 1-0, iar Lituania a obţinut o victorie normală în San Marino (2-0).

În grupa G, Rusia a trecut cu 4-0 de Liechtenstein, Muntenegru a învins Moldova cu 2-0, iar Austria şi Suedia au încheiat la egalitate la Viena, scor 1-1.

×
Subiecte în articol: Spania Anglia euro2016
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close