Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un jucător de la River Plate va sta şapte luni pe bară, după un accident soldat cu moartea a trei prieteni

Un jucător de la River Plate va sta şapte luni pe bară, după un accident soldat cu moartea a trei prieteni

Un jucător de la River Plate va sta şapte luni pe bară, după un accident soldat cu moartea a trei prieteni
28 Dec 2009   •   02:22


Jucătorul argentinian Diego Buonanotte va sta cel mai probabil şapte luni pe bară, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Playmaker-ul lui River Plate a fost internat la un spital din Buenos Aires sâmbătă, după ce a asistat la moartea a trei prieteni în incident.

Fotbalistul de 21 de ani se pare că este în afara oricărui pericol acum, dar o rană la plămâni cauzează încă îngrijorări. "Starea lui Diego e stabilă, dar încă aşteptăm. Următoarele 72 de ore sunt cele în care riscul este ridicat. Fracturile pot aştepta, prioritar este plămânul. Momentan jucătorul se reface aşa cum am prevăzut. Perioada de refacere totală însă se întinde până la şapte luni", a explicat doctorul Horacio Cavallieri.

Cavallieri a mai adăugat: "Este sedat, dar lumea poate vorbi cu el, pentru că este conştient. Nu i-am spus ce s-a întâmplat în accident şi nici el nu ne-a întrebat. Nu îl lăsăm să se uite la televizor. Îi vom aduce un grup de psihologi şi psihiatri care să îl ajute".

Buonanotte este văzut drept unul dintre cei mai promiţători jucători din Argentina, un transfer în Europa pentru o sumă consistentă fiind doar o problemă de timp. Sunderland şi Atletico Madrid se pare că l-au monitorizat pe mijlocaş, dar orice plan de a-l transfera pe Buonanotte va trebui amânat în acest moment.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close